söndag 12 april 2009

Picnic i Gyoenparken och så vidare...


Lördag och kanonväder. Vi möter upp Unnie och Gustaf utanför vårt hus. Träffar även på Ida som har fyra vänner från Sverige här. Vi åker till Shinjuku och bunkrar upp lite picnic på stationen och går in i Shinjuku Gyoen-parken. Det är lördag, strålande sol och körsbärblomning och det innebär att vi köar in i parken, fascinerande! Vi hittar en gräsplätt där vi slår läger med filtar, bubbel, jordgubbar, sake och Gustafs lilla soundsystem. Otroligt trevligt!

Sen hem och vidare upp till våning 22 i vårt hus där Finn bjuder på förpåskmiddag! Han har precis kommit från Sverige och det blir sill, potatis, nubbe, fantastiskt mör fläskfilé och dessert.

Här någonstans borde vi ha tänkt på refrängen, men icke. John lämnar av mig på kostymkaraoke i Roppongi med Idas crew och åker själv vidare till Ebisu för ligafotbollsmatch i realtid med Pär och Simon. Det är drinkar, sång, peruker och dans, dans, dans. Kostymkaraoke rekommenderas varmt, men kanske inte samma dag som picnic med bubbel och påskmiddag...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar