tisdag 17 februari 2009

Sommardag och middag i Shinjuku







Lördag och idag är det sommar ute! värmen slår emot oss och det är bara att ta av sig i t-shirten. Åker till Kejsarpalatset och strosar omkring i parken med Magnus, Arne och Arnes dotter Therese som kommit över några dagar från Shanghai där hon jobbar. Tar oss sen till Omotesando och det blir lunch på Subway och fika på Café Anniversaire. Dricker godaste och dyraste caffe latten, 1000 Yen. Går sen ner mot Harajuku och går Takeshita-dori till Harajuku stn.

Hem och svida om och sen åker vi ner till Shinjuku för en drink på 52a våningen i Park Hyatt (Lost in translation-hotellet). Vi kommer upp i dagsljus kl 17 och stannar en timme och det hinner skymma, mäktigt.

Vidare till middag hos Örjan och Christina som bor bara tio minuter från Park Hyatt. Det råder lite delade meningar om vem som skulle hitta den vägen, men efter ett par panikartade telefonsamtal, en taxiresa på ca 500 meter och att Christina möter upp oss vid Hilton så lyckas vi komma rätt... Väl där pustar vi ut och bjuds på fantastisk middag och trevlig kväll!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar